Poziv na VINILIJU 13, Koprivnički sajam gramofonskih ploča i CD-ova i promociju duplog albuma KC ROCK ’22

Subota, 25. ožujka 2023. od 9-15 sati, Martinovka, Ivana Generalića 3, Koprivnica

Dolazi proljeće, a s njim logično i proljetna Vinilija, najveselija dosad, 13. po redu! Uobičajeno, pozivamo kolekcionare i pločoljupce da dođu na druženje i razmjenu, kupnju ili prodaju ploča. Dakle, novi koprivnički sajam starih gramofonskih ploča, CD-ova i kazeta u organizaciji Šarenog dućana je pred nama! Po već ustaljenom običaju, osim iz Koprivnice, najavljen je dolazak većeg broja prodavača i kupaca iz Bjelovara, Čakovca, Varaždina, Virovitice, Virja, Ferdinandovca, Križevaca, Duge Rese, Zagreba… Dodatno pozivamo negdašnje diskofile i njihove nasljednike da prekopaju po tavanu, podrumu ili gdje su ih već odložili, i da donesu ploče na sajam, gdje ih željno čeka nova ekipa pločoljubaca! Svi ste dobrodošli!

Posebni motiv za dolazak zasigurno će biti i mala promocija u 11h duplog albuma KC ROCK ’22, svojevrsnog koprivničkog »Paket aranžmana» na kojem je zabilježena glazba aktualnih koprivničkih rokera. Nakon izdanja iz 1982., 1983. i 1998. ovo je četvrti uradak u 40 godina glazbenog dokumentiranja koprivničke rock scene, prvi put na gramofonskima pločama i prvi put sa čak 20 izvođača! Pozivamo i na svirku grupe Ogenj i Miroslava Evačića, a bit će još iznenađenja!

Dakle, više je razloga za dolazak na Viniliju, pa zato dobrodošli kupci, prodavači, glazbenici, pogotovo oni iz 1982., i svi zainteresirani da zajedno uveličamo ovu svetkovinu koprivničkog rocka i gramofonske ploče!

Vidimo se u Martinovki, Ivana Generalića 3, u subotu 25. ožujka od 9-15 sati!

Hvala svima koji će proslijediti informaciju o Viniliji.

Poziv i pozdrav svima: Lp za LP!

Prijave i rezervacije prodajnog mjesta
u Šarenom dućanu ili na 048/222-828 ili na e-mail knjizara@sareni-ducan.hr